Tero Ridanpää tmi


Lääkärin nimi: Tero Ridanpää tmi
Osoite: Kypärätie 17, 40630 Jyväskylä

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 5, keskiarvo: 3,40 / 5)
Ladataan...
7 arvostelua

  Matti Järvenpää, Snellmanink. 8 A 1 Äänekoski

  Morjens Tero ! Leikkasit taannoin oikeaan lonkkaani tekonivelen ja onnistuit luhentämään jalkaani ainakin 10mm. Toinenkin lonkka huonossa kunnossa kuten tiedä, mutta odotellaan …tilanne voi mennä vielä huonommaksi sanoit, ei korjata, sanoit. Vajavaisen liikuntakykyni johdosta esim. vaikea hallita painoa, tasapainoa ja lihaksistoa…luulisin ymmärtävän niinku lääkärinä. 10mm mittavirhe kirvesmiehelle annetaan anteeksi…peltisepälle 1mm. Lääkärille kaikki. Reisiluu lyhentyi sen 10mm puoskaroinnissasi. Minulla sattuu olemaan myös diabetes joka vaatisi liikuntaa. No seuraukset , mitä on tapahtunut…Olen liukkaassa viime maaliskuussa kaatuillut…jalassa oli nastoitetut talvi lenkkarit, silti jäälle sataneesta lumesta huolimatta oli koiraa lähdettävä kusettamaan…Kaupungin jalkakäytävällä sitten kaaduin ja koiran flexi ja kaäsi jäi kylkiluiden alle….niskaankin sattui, mutta kylkiluihin enemmän…kaksi murtui….Parantelin ne, mutta niskaan koski ja kesän mittaan tuli päänsärkyä ja sormien puutumista. Nyt kävin kaularanka röntgenissä jossa todettiin noin kymmenen vuotta taappäin tehdyn kaularangan jäykistyksen hajonneen ja nyt puntaroidaan voidaanko korjata…jos taas …ei korjata…ehkä ?. Niin en tietenkään syytä yksin sinua, mutta jonkinlainen yksilön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luulisi ortobedillekin merkitsevän jotain…? Haluan liikuntakyvystäni takaisin niin paljon
  kun mahdollista. Nukutko mokiesi jälkeen hyvin, minä en…? Pallo sinulla….? s. tunnus 190754-059R

  Anonyymi

  Paras lääkäri mihin olen koskaan törmännyt aivan uskomaton käden taito leikkaamaan voit pitää pääs kiinni sen sun 10mm jalan kanssa😀

  Tyytyväinen

  Olipas ikävää aloittajalle! Oma kokemus leikkauksesta ja kaikista siihen liittyvistä kontakteista lääkärin kanssa täysin erilaiset. Huolellinen perehtyminen asiakkaan/potilaan tilanteeseen, kuviin, toimintakykyyn, liikkuvuuteen etc. ennen ja jälkeen leikkauksen. Kolmelta muulta potilaaltaan kuulin etukäteen kehuja ja jokainen heistä puolestaan kertoi kuulleensa pelkkää hyvää ko. ortopedista. Siispä tämä kommentti sisältää yli 10 mielipidettä.

  Nimetön

  En pitänyt tylystä suhtautumisesta käytyäni kuluneitten polvinivelten arvioinnissa.Herra ei halunnut edes keskustella,Polviani ei leikata se tuli selväksi.

  Arja Kinnunen Äänekoski

  Kiitos Tero. Teit loistavaa työtä. Olet leikannut molemmat lonkkani. Täydellinen onnistuminen. Käytös myös kohteliasta ja potilas huomioon ottavaa.

  E.H Karstula

  Tero teki olkpäähäni tekonivelleikkauksen ja se onnistui todella hyvin. Tekonivel olkapäässäni toimii moitteettomasti.
  Tuhannet kiitokset Tero onnistuneesta leikkauksesta!
  Tätä lääkäriä voin suositella kaikille.

  Maarit

  Hakeuduin Teron vo:lle, kun ajattelin että entisenä urheilijana hän ymmärtäisi tilannettani, missä polvikipu alkoi rajoittaa liikuntaa harrastavan ihmisen elämää merkittävästi. Alku oli lupaava ja lähtöselvittelyt tehtiin huolella, samoin tutkimukset. Kuvissa ei näkynyt mitään kirurgisella toimenpiteellä hoidettavaa ja mielenkiinto loppui siihen. Minulle todettiin vain, ettei niveliä vaihdeta sen vuoksi, että pääsisin urheilemaan. Tosin minulle riittäisi, jos voisin suht kivuttomasti edes kävellä ilman että söisin päivittäin särkylääkkeitä, leposärystä nyt puhumattakaan. Minulle jäi tunne, ettei häntä kiinnostanut minun elämänlaatu tai se, että liikuntaa harrastaneena jäisin kutomaan keinutuoliin sukkaa.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista